Zijnswijze

Over

Ondernemerscoach

Ondernemerscoach Vincent Voorduin

Over mij als ondernemerscoach van Zijnswijze

Mijn naam is Vincent Voorduin (38). Ik noem mijzelf een ondernemerscoach van Zijnswijze. Toen ik al jong werd ik aangetrokken tot bewustwording en meditatie waardoor er meer bewustwording in mijn leven plaatsvond. De jaren daarna ben ik mij gaan toewijden op het begrijpen, integreren en verdiepen van deze bewustwording wat het begin was van mijn ontdekkingsreis. Tijdens deze reis kwam de naam Zijnswijze naar boven.

Mijn pad

Vanaf ongeveer mijn 25ste levensjaar ben ik trainingen en cursussen gaan volgen op het gebied van bewustwording, NLP, boeddhisme, De Engelen, Law of Attraction en mindfulness en ben ik ondernemers gaan ondersteunen als ondernemerscoach. Dankzij deze verdieping op het vlak van bewustwording kon ik dit gaan toepassen in mijn werk als ondernemerscoach en art director van mijn ontwerpbureau Dutch Designs with lemon. Mede door deze trainingen en ervaringen kan ik op een dieper niveau met mensen contact maken wat bijdraagt aan het advies en ontwerp.

Authenticiteit en professionaliteit

Ik ontdekte dat veel ondernemers op het vlak van bewustwording dat zij een groeiende behoefte hadden om professioneel zichtbaar te zijn en te werken vanuit hun volledig potentieel.

Zijnswijze

Het staat voor mij dat alles er mag zijn vanuit onvoorwaardelijkheid en alles aanwezig is om jouw volledige potentieel te benutten en van het leven en ondernemen te genieten.

Ervaring

ondernemerscoach haarlem

 

icon1

Creëert inspiratie