Zijnswijze

Referenties

OndernemerscoachReferenties

Ik word blij wanneert mijn klanten tevreden zijn. Daarom verneem ik graag van ze hoe het met ze gaat en hun onderneming, ook als de opdracht afgerond is. Ik bouw een band op om ze zo optimaal te kunnen ondersteunen. Ik ontvang regelmatig positieve reacties waar ik dankbaar én trots op ben:


Rick Shamier | Bewust in ontwikkeling

Opdracht: Ik heb advies gegeven op het gebied van personal branding en marketing voor zijn toekomstige onderneming.

“Ik ben er even voor gaan zitten. Als rapportcijfer scoor je bij mij een ruim voldoende plus!”

“Ik heb Vincent leren kennen als een betrokken en oprecht mens. Hij viel me op door zijn vermogen om – met een open mind – helder te kunnen luisteren en afstemmen. Zijn kwaliteit zou ik typeren als puur en creatief. Over zijn feedback heb ik wel eens het idee dat deze vanuit een zielsverbondenheid komt, welke ons ego overstijgt. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik in hem een vriend heb gevonden, bij wie ik altijd terecht kan. En dat is mij ook gebleken. Een knul, die ik in mijn hartje heb gesloten, een superfijn contact!”

“Ja, ik ben zeer positief over wie je bent en hoe je doet wat je doet. Ieder woord dat ik hier heb gekozen is overwogen, gevoeld en oprecht wat mij betreft.”


Janey – Balans & Co

Opdracht: Ik heb advies gegeven op het gebied van branding en persoonlijke vrijheid

“Vincent heeft mij goed op weg geholpen toen ik vast zat in de verdere groei van mijn praktijk. Hij is integer en weet nét het goede te zeggen, zodat ik stap voor stap verder kom in mijn proces.”


Maaike Soetermans | Natuurdiëtist

Opdracht: Ik heb advies gegeven op het gebied van branding, marketing en deze voor haar uitgewerkt en vormgegeven

“Vincent z’n persoonlijke benadering vind ik heel prettig. Met de VisieBox lukt het heel goed om helder in kaart te brengen wat mijn ideeën en wensen zijn voor mijn als ondernemer en vervolgens hier samen verbinding mee te maken. Ik heb altijd het gevoel gehad dat Vincent begrijpt waar ik heen wil en zet dit om in concrete suggesties. Zodat je ook daadwerkelijk aan de slag kunt met wat hij aandraagt. Dit werkte voor mij heel goed om duidelijke stappen te zetten, echt in mijn richting. Heel fijn, dankjewel Vincent!”

Ondernemerscoach zijnswijze