Zijnswijze

Referenties

Referenties

Ik vind het erg belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn. Daarom verneem ik graag van mijn klanten hoe het met ze gaat en hun onderneming, ook als de opdracht afgerond is. Ik bouw een band op met mijn klanten om ze optimaal te kunnen ondersteunen. Ik ontvang regelmatig positieve reacties waar ik dankbaar én trots op ben.


rick-shamierRick Shamier | Bewust in ontwikkeling

Opdracht: Ik heb advies gegeven op het gebied van personal branding en marketing voor zijn toekomstige onderneming.

“Ik ben er even voor gaan zitten. Als rapportcijfer scoor je bij mij een ruim voldoende plus!”

“Ik heb Vincent leren kennen als een betrokken en oprecht mens. Hij viel me op door zijn vermogen om – met een open mind – helder te kunnen luisteren en afstemmen. Zijn kwaliteit zou ik typeren als puur en creatief. Over zijn feedback heb ik wel eens het idee dat deze vanuit een zielsverbondenheid komt, welke ons ego overstijgt. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik in hem een vriend heb gevonden, bij wie ik altijd terecht kan. En dat is mij ook gebleken. Een knul, die ik in mijn hartje heb gesloten, een superfijn contact!”

“Ja, ik ben zeer positief over wie je bent en hoe je doet wat je doet. Ieder woord dat ik hier heb gekozen is overwogen, gevoeld en oprecht wat mij betreft.”